NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Achtmaal

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Achtmaal

EEN MEER Allround zanger boeken in Achtmaal?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is toch ideaal?

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Achtmaal

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandse nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!