NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Almkerk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Almkerk

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Almkerk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest heel vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Almkerk

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandse nummers zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!