NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Andel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Andel

EEN MEER Allround zanger boeken in Andel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Andel

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!