NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Andel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Andel

EEN MEER Allround zanger boeken in Andel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is aan u.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Andel

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!