NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Asten

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Asten

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Asten?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren Singer in Suit vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Asten

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!