NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Babyloniënbroek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Babyloniënbroek

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Babyloniënbroek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Babyloniënbroek

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische hits. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!