NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Bakel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Bakel

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Bakel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Bakel

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandstalige liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!