NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Beek En Donk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Beek En Donk

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Beek En Donk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze entertainer het meest in voor lekker afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Aan u de keus.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is toch ideaal?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Beek En Donk

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!