Bekende zanger boeken in Berkel En Rodenrijs? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Berkel En Rodenrijs

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in Berkel En Rodenrijs?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Geen probleem.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Berkel En Rodenrijs

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!