Bekende zanger boeken in Berlicum? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Berlicum

EEN MEER Veelzijdige zanger met bekende hits boeken in Berlicum?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze entertainer het meest in voor lekker afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Geen probleem.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Berlicum

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!