Bekende zanger boeken in Biest-Houtakker? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Biest-Houtakker

EEN MEER Veelzijdige zanger met bekende hits boeken in Biest-Houtakker?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat is aan u.

Zijn playlist omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Dat is toch ideaal?

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Biest-Houtakker

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse liedjes zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!