Bekende zanger boeken in Cromvoirt? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze professionele zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Cromvoirt

EEN MEER Veelzijdige zanger met bekende hits boeken in Cromvoirt?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren Singer in Suit vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is aan u.

Zijn songlist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Cromvoirt

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!