Bekende zanger boeken in Delfgauw? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Delfgauw

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in Delfgauw?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren Singer in Suit regelmatig in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Aan u de keus.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Delfgauw

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse liedjes zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!