Bekende zanger boeken in Den Hout? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Den Hout

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Den Hout?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Geen probleem.

Zijn songcollectie omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Den Hout

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!