Bekende zanger boeken in Duizel? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze professionele zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Duizel

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Duizel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Duizel

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandse nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!