Bekende zanger boeken in Echteld? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Echteld

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Echteld?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren Singer in Suit vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Echteld

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!