Bekende zanger boeken in Geesteren? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Geesteren

EEN MEER Veelzijdige zanger met bekende hits boeken in Geesteren?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Dat is toch ideaal?

Deze artiest zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Geesteren

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Hollandse nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!