Bekende zanger boeken in Hazerswoude-Dorp? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Hazerswoude-Dorp

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in Hazerswoude-Dorp?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze entertainer regelmatig in voor lekker afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Hazerswoude-Dorp

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!