Bekende zanger boeken in Heeswijk-Dinther? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Heeswijk-Dinther

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Heeswijk-Dinther?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze zanger het meest in voor afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ook uw favoriete muziek!

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Heeswijk-Dinther

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige songs zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere geschikte hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!