Bekende zanger boeken in Heukelom? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Heukelom

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Heukelom?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Heukelom

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse liedjes zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!