Bekende zanger boeken in Hoek Van Holland? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Hoek Van Holland

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Hoek Van Holland?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is toch ideaal?

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Hoek Van Holland

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandse liedjes zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!