Bekende zanger boeken in Hoog-Keppel? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Hoog-Keppel

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Hoog-Keppel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze entertainer het meest in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Geen probleem.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Hoog-Keppel

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse liedjes zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!