Bekende zanger boeken in Keijenborg? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze professionele zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Keijenborg

EEN MEER Afwisselende zanger met bekende hits boeken in Keijenborg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn playlist omvat grote hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Keijenborg

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!