Bekende zanger boeken in Knegsel? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Knegsel

EEN MEER Afwisselende zanger met bekende hits boeken in Knegsel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze entertainer het meest in voor afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Knegsel

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!