Bekende zanger boeken in Koolwijk? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Koolwijk

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Koolwijk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Koolwijk

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige songs zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!