Bekende zanger boeken in Kring Van Dorth? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Kring Van Dorth

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Kring Van Dorth?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Kring Van Dorth

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse liedjes zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!