Bekende zanger boeken in Loosbroek? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Loosbroek

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in Loosbroek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Geen probleem.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Loosbroek

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte muziek om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!