Bekende zanger boeken in Melissant? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Melissant

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Melissant?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn songlist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Melissant

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse hits zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!