Bekende zanger boeken in Netersel? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Netersel

EEN MEER Afwisselende zanger met bekende hits boeken in Netersel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Netersel

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige songs zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!