Bekende zanger boeken in Nieuw-Lekkerland? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Nieuw-Lekkerland

EEN MEER Veelzijdige zanger met bekende hits boeken in Nieuw-Lekkerland?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze artiest vaak in voor afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Geen probleem.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Nieuw-Lekkerland

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandse nummers zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!