Bekende zanger boeken in Nieuw-Vossemeer? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Nieuw-Vossemeer

EEN MEER Afwisselende zanger met bekende hits boeken in Nieuw-Vossemeer?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren Singer in Suit regelmatig in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Nieuw-Vossemeer

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige hits zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!