Bekende zanger boeken in Nootdorp? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Nootdorp

EEN MEER Veelzijdige zanger met bekende hits boeken in Nootdorp?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer regelmatig in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Geen probleem.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Nootdorp

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandse muziek zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!