Bekende zanger boeken in Oude Wetering? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Oude Wetering

EEN MEER Afwisselende zanger met bekende hits boeken in Oude Wetering?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat mag u bepalen.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Oude Wetering

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!