Bekende zanger boeken in Puiflijk? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze professionele zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Puiflijk

EEN MEER Veelzijdige zanger met bekende hits boeken in Puiflijk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze artiest het meest in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Puiflijk

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!