Bekende zanger boeken in Ressen? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Ressen

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Ressen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn repertoire omvat grote hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Ressen

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandse muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!