Bekende zanger boeken in ’s Gravenmoer? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in ’s Gravenmoer

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in ’s Gravenmoer?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer het meest in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in ’s Gravenmoer

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!