Bekende zanger boeken in Slijk-Ewijk? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Slijk-Ewijk

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in Slijk-Ewijk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze entertainer het meest in voor afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Slijk-Ewijk

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse liedjes zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!