Bekende zanger boeken in ’t Loo Oldebroek? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze professionele zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in ’t Loo Oldebroek

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in ’t Loo Oldebroek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor lekker afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Geen probleem.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Dat is ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in ’t Loo Oldebroek

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige songs zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke nummers om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!