Bekende zanger boeken in Varik? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Varik

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in Varik?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger meestal in voor afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Varik

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!