Bekende zanger boeken in Vlaardingen? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze professionele zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Vlaardingen

EEN MEER Afwisselende zanger met bekende hits boeken in Vlaardingen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren Singer in Suit meestal in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn collectie omvat grote hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Vlaardingen

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandstalige muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!