Bekende zanger boeken in Vlijmen? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Vlijmen

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Vlijmen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Vlijmen

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!