Bekende zanger boeken in Vragender? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze professionele zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Vragender

EEN MEER Allround zanger met bekende hits boeken in Vragender?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger het meest in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Geen probleem.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, danshits en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Vragender

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!