Bekende zanger boeken in Wapenveld? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze professionele zanger kost slechts 450 euro! Hij zingt de grote hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Wapenveld

EEN MEER Afwisselende zanger met bekende hits boeken in Wapenveld?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest meestal in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze zanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Wapenveld

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere leuke nummers om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!