Bekende zanger boeken in Wernhout? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost namelijk meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Wernhout

EEN MEER Veelzijdige zanger met bekende hits boeken in Wernhout?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat mag u bepalen.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Wernhout

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!