Bekende zanger boeken in Winssen? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Winssen

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in Winssen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze zanger meestal in voor gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ideaal!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Winssen

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke muziek om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!