Bekende zanger boeken in Winterswijk Corle? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Winterswijk Corle

EEN MEER Gevarieerde zanger met bekende hits boeken in Winterswijk Corle?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger met bekende hits boeken in Winterswijk Corle

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!