Bekende zanger boeken in Zuid-Brabant? Boek de hits van Tino Martin!

Op zoek naar een bekende zanger? boek deze onbekende zanger…met bekende hits van tino martin!

Dit is niet de echte Tino Martin. Dat had u misschien al gezien ;). Dit is een zanger die een ode aan Tino Martin brengt en zijn liedjes live kan zingen. Voor een fractie van de prijs van de echte Tino Martin. Zo wordt de fantastische muziek van Tino Martin live bereikbaar voor een groter publiek.

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze artiest kost slechts 450 euro! Hij zingt de grootste hits van Tino Martin, allemaal live en met klasse! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s bekende hits in Zuid-Brabant

EEN MEER Afwisselende zanger met bekende hits boeken in Zuid-Brabant?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze entertainer meestal in voor afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger met bekende hits boeken in Zuid-Brabant

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger met bekende hits van bekende artiesten boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!