NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Berghem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Berghem

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Berghem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze artiest het meest in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Berghem

Deze zanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!