NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Beugen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Beugen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Beugen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Beugen

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!