NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Beugen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Beugen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Beugen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger meestal in voor afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Dat is toch ideaal?

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Beugen

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandse songs zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel de romantische hits. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!