NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Bladel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Bladel

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Bladel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor lekker afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Bladel

Deze zanger kan eventueel veel leuke Nederlandstalige liedjes zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!