NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Bosschenhoofd

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Bosschenhoofd

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Bosschenhoofd?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest het meest in voor afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn playlist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Bosschenhoofd

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandse hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!