NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Bosschenhoofd

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Bosschenhoofd

EEN MEER Allround zanger boeken in Bosschenhoofd?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze zanger het meest in voor afwisselende live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Aan u de keus.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Bosschenhoofd

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog legio andere geschikte songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!